CARA PEMESANAN

Cara Pemesanan

Semua Ilmu Hikmah yang ada di website ini boleh dipelajari jarak jauh ataupun langsung datang ke tempat kami. Insya Allah hasilnya sama baiknya. Jika Anda belajar jarak jauh, Panduan Ilmu Hikmah (Sesuai ilmu yang Anda pesan) + Garam Berkah (Media untuk proses penurunan ilmu jarak jauh) akan kami kirim ke alamat Anda. Setelah mendapatkan pakej keilmuan yang Anda pesan, Anda boleh langsung mempraktikalkannya. Dan apabila ada hal yang perlu Anda ingin tanyakan, Anda boleh konsultasi kepada Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D melalui email, Yahoo Messenger, SMS ataupun langsung telefon pada jam kerja.

 

Sebelum melakukan pemesanan Ilmu Hikmah, silakan Anda memilih satu atau beberapa ilmu hikmah yang Anda inginkan. Apabila Anda bingung/keliru dalam menentukan pilihan, Anda boleh konsultasi dulu [Silakan Klik Disini Untuk Konsultasi]. Mohon difahami bahawa ketika Anda memesan perkhidmatan dari website ini, bererti Anda sudah setuju dengan isi Persetujuan yang berlaku di:https://kuncipembukaberkahkehidupan.wordpress.com Jika Anda belum membaca persetujuan yang berlaku di website ini, silakan baca dulu.

 

Berikut ini adalah tiga cara yang boleh Anda lakukan untuk mendapatkan Ilmu Hikmah:

 

CARA PERTAMA – Datang Ke Pejabat/Pusat Rawatan Kami

Untuk mempelajari Ilmu Hikmah, Anda boleh datang ke tempat kami pada hari Isnin-Ahad, pukul 08:00 pagi – 10:00 malam. Hari Jumaat tempat kami ditutup/tidak beroperasi. Sebelum datang silakan Anda meghubungi kami terlebih dahulu untuk membuat temujanji. Alamat lengkap Pusat Rawatan Madinatul Asrar boleh Anda baca di halaman HUBUNGI KAMI.

 

CARA KEDUA – Pemesanan Online

Jika Anda mempunyai email dan sudah terbiasa memesan melalui sistem internet online, silakan Anda ikuti prosedur pemesanan online yang ada di website ini. Silakan Anda cari Ilmu Hikmah yang Anda perlukan, kemudian anda boleh menghantar email kepada kami di-masterrizal9000@yahoo.com. Anda boleh memesan satu atau beberapa ilmu sekaligus. Kemudian Anda tinggal ikuti proses selanjutnya.

 

CARA KETIGA – Pemesanan Melalui Perkhidmatan SMS ke 012 880 2035

Jika Anda belum terbiasa memesan secara online, Anda boleh memesan melalui perkhidmatan SMS. Caranya mudah sekali, iaitu:

Silakan Anda cari satu atau beberapa ilmu yang Anda perlukan, catat nama program keilmuan Hikmah yang dipesan. Sebagai Contoh RAHSIA PROGRAM ILMU HIKMAH UNTUK KESUKSESAN LUARBIASA / MERAIH KECEMERLANGAN HIDUP

 

  1. Informasi Yuran Kursus & Kos Tambahan Untuk Perkhidmatan Pos Laju
  • Yuran Kursus setiap ilmu hikmah beragam, Anda boleh melihatnya pada halaman penjelasan setiap ilmu.
  • Caj Pengiriman melalui Pos Laju di Malaysia:RM20- | Caj Pengiriman melalui Pos Laju di Luar Negeri:RM50-RM90
  • Caj Pengiriman melalui Pos Laju untuk pemesanan 1 atau banyak ilmu adalah tidak sama bergantung kepada berat/kuantiti yan dipesan.
  • MAYBANK ISLAM-No.Akaun:111186092917 Atas Nama MOHAMAD RIZAL BIN ROSDI
  1. Anda boleh menghitung sendiri total keseluruhan bayaran  yang perlu Anda kirim/bank in dsbnya. Apabila Anda kesulitan membuat pengiraan, silakan SMS kan nama ilmu/program yang Anda inginkan, agar kami boleh membantu anda untuk pemesanan yang  Anda lakukan.
  2. Selanjutnya, Anda boleh transfer jumlah keseluruhan bayaran ke salah satu akaun bank berikut:
  1. Kemudian, setelah Anda transfer segera SMS kepada kami dengan format SMS sebagai berikut: Nama Anda – Alamat Lengkap – Nomor HP – Jumlah Transfer – Ke Akaun Maybank -Nama Pemilik Akaun Bank- Nama atau program ilmu yang Anda pesan.
  2. Kami akan memeriksa transfer dari Anda, kemudian memaklumkan kepada Anda  melalui perkhidmatsan SMS apabila bayaran anda sudah kami terima.
  3. Apabila Anda memesan hari ini, maka pakej ilmu hikmah akan kami kirim pada hari kerja berikutnya. Kerana pakej ilmu hikmah ini bukanlah barang yang diproduksi secara pukal/banyak, melainkan dibuat satu per satu apabila ada pesanan dari Anda. Kami tidak dapat memenuhi Anda permintaan apabila Anda ingin pakej ilmu hikmah langsung dikirim seketika setelah Anda mentransfer yuran kursus disebabkan setiap keilmuan perlu dibuat pengisian terlebih dahulu,dan pengisian dilakukan mengikut giliran yang memesan,disini kesabaran dari pihak anda adalah amat-amat diperlukan dan kerjasama anda adalah sangat kami hargai.

 

Setelah mengirimkan pakej kursus Ilmu Hikmah yang Anda pesan, kami akan SMS-kan nombor pengiriman ke HP Anda. Sehingga Anda boleh melakukan pemantauan terhadap pakej yang dikirim ke alamat Anda. Cara melakukan pemantauan atau cek pengiriman sangat mudah. Anda tinggal mengunjungi website POS dan memasukkan nombor pengirimannya. Maka akan muncul laporannya. Berikut ini alamat website masing-masing jasa pengiriman.

 

Biasanya informasi pengiriman pakej baru akan dapat diakses secara online setelah 12 jam dari  barang pesanan kami serahkan kepada pihak perkhidmatan pos pengiriman. Jika Anda sudah mendapatkan SMS dari kami yang berisi nombor pengiriman/pendaftaran/register, tapi ketika Anda cek belum ada data/laporannya, maka tunggulah sekitar 12 jam.

 

Jika ada yang kurang jelas, silakan tanyakan kepada kami

 

Konsultan Spiritual

Handphone: 012 880 2035(maxis)

Email:masterrizal9000@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s