PROGRAM IJAZAH HIZIB KHAFIY

PROGRAM IJAZAH HIZIB KHAFIY

(Untuk Kemuliaan, Kewibawaan/ Kharisma)

Apabila anda seorang pegawai, atau seseorang yang mempunyai kedudukan penting, atau memimpin dan sebagainya. Atau anda peribadi biasa yang ingin berubah Hizib Khafiy boleh anda jadikan Amalan istimewa bagi anda.

 

Hizib Khafiy merupakan Hizib yang cukup banyak Hikmah dan karomahnya. Secara khusus Hizib ini mempunyai Hikmah menjadikan anda sangat berwibawa dan dimuliakan banyak orang, di hargai / di segani lawan mahupun kawan.

 

Anda menjadi seseorang yang berkarisma. Siapapun yang bertemu atau bercakap tentang anda, menjadikan hormat dan menghargai anda dengan sangat Hormat.

 

Selain diatas, Hikmah atau Khasiat Hizib Khafiy diantaranya:

 

1. Meninggikan darjat dan pangkat / kedudukan anda.

2. Selamat dari orang yang suka atau niat berbuat jahat pada anda.

3. Dimuliakan oleh orang, keluarga dan masyarakat.

4. Diberikan kewibawaan / karisma tinggi dihadapan orang lain, baik kawan mahupun lawan anda.

 

Semua itu kerana limpah kurnia Allah SWT. Adapun cara tirakatnya, anda saya ajarkan di dalam buku panduan pengijazahan yang saya berikan ini. Semoga anda mendapatkan Ridho Allah SWT. Aamiin.

 

YURAN KURSUS:RM100

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s