PROGRAM IJAZAH HIZIB AUTAD 2

PROGRAM IJAZAH HIZIB AUTAD 2

 Bagi anda yang mempunyai masalah tertentu, atau bagi anda yang mempunyai Hajat Khusus dan sangat ingin anda harapkan terkabul dengan cepat, dan bagi anda yang ingin mencapai cita-cita anda untuk boleh wujud. Maka lakukanlah ikhtiar secara batin yang sangat besar hikmah dan manfaat yang sudah terbukti.

 

Banyak orang sudah mencubanya dan berjaya. Lakukanlah munajah kepada Allah dengan Hikmah Hizib Autad 2 Syeikh Abdul Qadir Jailani ini. Dengan anda mendapat ijazah Hizib Autad 2 raihlah cita-cita anda, capailah keinginan anda, Insya Allah dengan cepat dan berhikmah.

 

Setiap orang pastinya mempunyai masalah-masalah yang berbeza dan mempunyai cita-cita atau keinginan yang berbeza pula. Apapun keinginan anda, cita-cita anda dan masalah anda semuanya ada jalan penyelesaian dan keadaan yang semakin bertambah baik. Asalkan anda benar-benar bersungguh-sungguh untuk mengubah mewujudkannya dan juga ikhtiar sekuat tenaga lahir mahupun batin serta merasa yakin Tuhan akan mengabulkan doa atau keinginan anda yang terbaik.

 

Hizib Autad 2 ini boleh anda jadikan pilihan sarana ikhtiar secara batin yang di Ridhoi oleh Allah SWT serta mendapat pengalaman secara spiritual yang penuh dengan Hikmah dan barokah kerana Hizib ini adalah warisan Waliyulloh yang sudah terbukti dan termasyhur di seluruh dunia.

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s