PROGRAM IJAZAH HIZIB AL-HIKMAH

PROGRAM IJAZAH HIZIB AL-HIKMAH

Ijazah Hizib Hikmah sangat pendek lafalnya, mudah laku tirakatnya, hebat hikmahnya serta sudah masyhur atau terkenal kehebatannya. Untuk mendapatkan berkah Hizib ini tidak perlu tirakat puasa.

 

Hizib Hikmah ini cukup dikenali ramai kalangan, termasuk ahli spiritual, ahli Ilmu Hikmah, Kyai, Ustaz, paranormal, ahli pengubatan. Hizib ini berbeza dengan Hizib lain yang di tempuh dengan puasa. Hizib ini tanpa tirakat puasa.

 

Hizib ini memang sangat pendek lafalnya dan cukup mudah untuk melakukan tirakat atau ritual mendapatkan berkah Hikmah Hizib Hikmah ini, cukup diwiridkan saja dengan cara yang saya ijazah kan. Adapun beberapa Hikmah yang boleh di perolehi dari Hizib ini sangat banyak sekali, antaranya;

 

Manfaat / Hikmahnya:

1. Untuk keselamatan.

2. Untuk kekebalan diri.

3. Untuk mahabbah / pengasihan.

4. Untuk menghadirkan jurus silat.

5. Jika berjalan jauh / pergi ke Luar Negara dsbnya, agar selamat dari gangguan / musibah apapun di perjalanan.

6. Berani menghadapi perkara apapun.

7.Mengusir makhluk halus/ Jin dan sejenisnya.

8. Diberikan kebesaran hati dalam menghadapi apa jua masalah.

 

Beberapa manfaat diatas sudah benar-benar di buktikan oleh banyak orang yang mengamalkan ijazah Hizib Hikmah ini. Saya sendiri sudah membuktikan keberkesanan dan kehebatan / Hikmah manfaat dari Hizib ini. Siapapun anda pasti boleh mencapai Hajat yang anda inginkan atas izin Allah SWT perantara Hizib Hikmah ini.

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements