PROGRAM ILMU HIKMAH PERLINDUNGAN & KESELAMATAN UMUM

PROGRAM ILMU HIKMAH PERLINDUNGAN & KESELAMATAN UMUM

Bagi Anda yang ingin mengamalkan atau mewiridkan doa khusus yang istimewa untuk perlindungan serta keselamatan dari berbagai ancaman marabahaya serta dari serangan ghaib yang membahayakan jiwa raga Anda. Maka Anda boleh mengamalkan ijazah wirid doa ini secara khusus. Doa khusus ini mempunyai keberkahan bagi Anda untuk keselamatan zahir dan batin. Bagi Anda yang istiqomah mengamalkan amalan doa ini insya Allah akan  di beri keselamatan secara menyeluruh dunia dan akhirat. Wirid doa ini sangat mudah sekali untuk di amalkan. Tanpa tirakat yang berat, tanpa puasa dan tanpa syarat.

 

Insya Allah kehidupan Anda akan di beri kesejahteraan, perlindungan serta keselamatan dan mendapatkan kemudahan segala urusan Anda. Dosa –dosa Anda akan diampuni oleh Allah serta para malaikat akan membantu menjaga Anda siang dan malam, akan di tolong dalam situasi apapun. Semua kerana rahmat dari Allah bukan dari yang lain.

 

Amalan doa khusus ini sudah di lakukan oleh banyak ahli hikmah di berbagai penjuru dunia serta berbagai golongan. Ijazah wirid doa ini di harapkan bermanfaat bagi Anda selain sebagai kunci untuk mengharapkan keselamatan bagi Anda juga untuk mendekatkan diri kepada Allah SWT, meningkatkan keimanan serta ketakwaan. Anda juga mampu mencapai ketenangan batin layaknya para Aulia’ serta mendapatkan keselamatan dan kesihatan zahir batin. Insya Allah kehidupan Anda tenang damai sentosa terhindar dari serangan gaib atau penyakit-penyakit sejenis ghaib seperti ; santet, teluh, pelet, gendam dan lain sebagainya. Juga selamat dari bahaya nyata seperti bencana alam, kekerasan, kecurian, pemerkosaan, penganiayaan, pembunuhan, rompakan dan lain sebagainya.

 

Insya Allah atas mengharap rahmat dari Allah SWT, kehidupan kita akan di beri perlindungan serta keselamatan yang sempurna atas anugerah Allah SWT terhadap kehidupan kita, kerana kita mahu tekun berdoa serta mengamalkan amalan doa atau wirid khusus yang memang sudah di syariatkan pada manusia untuk banyak berdoa. ‘’Berdoalah kalian akan Aku kabulkan’’ kata Allah dalam firman-Nya. Semoga Allah memberi kedamaian hati, kesejukan jiwa, kesihatan raga, dan keselamatan diri kita dunia akhirat sehingga tergolong hambanya yang taqwa di sisi-Nya. Aamiin.

 

YURAN KURSUS:RM190

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s