PROGRAM IJAZAH SHALAWAT SUPAYA BOLEH BERANGKAT HAJI

PROGRAM IJAZAH SHALAWAT SUPAYA BOLEH BERANGKAT HAJI

Apabila anda adalah seorang muslim yang belum menunaikan ibadah Haji Atau Umrah, ke Mekah Dan Madinah. Baik kerana persoalan masalah bayaran untuk Haji / kewangan yang belum mencukupi atau bahkan tidak punya wang sama sekali, atau kerana masalah kesihatan dan keperluan Haji lainnya yang masih berkendala.

 

Maka, Ijazah yang anda perlukan untuk mewujudkan keinginan untuk dapat berangkat Haji adalah selawat ini. Sudah banyak yang membuktikan dan memperoleh kejayaan untuk berangkat Haji dengan di luar fikiran fikiran kita dengan mengamalkan Ijazah Shalawat ini. Salah satu tokoh yang juga sering memberikan Ijazah selawat ini adalah KH. Faqih Dalil, KH. Syukur Asnan, beliau juga mengamalkan dan meng-ijazah kan Shalawat ini kepada orang-orang yang ingin menunaikan haji.

 

Shalawat ini tidak begitu panjang dan juga mudah untuk di hafal atau pun di baca. Cara mengamalkan yang kami ijazah kan pun sangat mudah dan mempunyai banyak berkah lain. Secara khusus, memang selawat ini memberikan berkah supaya anda boleh berangkat Haji atau mendapat panggilan Haji ke tanah suci Mekah Mukarramah dan Madinah.

 

Dengan ijazah yang saya sampaikan, insya Allah anda akan mencapai cita-cita anda untuk berangkat Haji dalam waktu yang cepat. Siapapun anda, dan bagaimanapun keadaan anda saat ini. Allah Maha Kaya dan Bijaksana mengabulkan do’a – do’a bagi hambanya yang berikhtiar dengan tekun.

 

YURAN KURSUS:RM50

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s