PROGRAM IJAZAH SHALAWAT PEMBUKA 70 PINTU RAHMAT

PROGRAM IJAZAH SHALAWAT PEMBUKA 70 PINTU RAHMAT

“Sesungguhnya Allah dan malaikat-malaikatnya berselawat untuk nabi. Wahai orang-orang yang beriman, berselawatlah kamu untuk nabi dan ucapkanlah salam penghormatan kepadanya “(QS: (Al Ahzab: 56)

 

Hikmah khusus selawat ini pernah di sampaikan oleh Imam Asy Sya’rony, bahawa; siapa yang Membaca dan mengamalkan ijazah selawat ini, Allah akan membuka baginya 70 pintu rahmat dan di tanamkan di dalam hatinya rasa cinta seluruh manusia. Bagi anda yang ingin membuka 70 pintu Rahmat Allah, maka amalkanlah Ijazah Shalawat ini.

 

Seluruh umat manusia khususnya umat Islam, bahawa untuk menjadikan dirinya hidup berkat bahagia dunia akhirat adalah dengan cara memohon kepada Allah untuk memberi rahmat kepadanya. Pintu Rahmat Allah SWT sangat banyak sekali, baik untuk Kerahmatan keperluan di dunia dan juga Kerahmatan keperluan di akhirat.

 

Dan apabila anda ingin mendapatkan dan membuka 70 pintu Rahmat Allah SWT, maka ijazah selawat ini boleh anda amalkan dalam kehidupan anda untuk mendapat Rahmat di dunia dan juga Rahmat di akhirat nantinya.

 

YURAN KURSUS:RM50

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s