PROGRAM IJAZAH SHALAWAT NARIYAH

PROGRAM IJAZAH SHALAWAT NARIYAH

Apabila anda mempunyai masalah-masalah yang berkaitan dengan Rezeki atau kewangan yang bermasalah? Anda terlilit Hutang? Banyak masalah dengan banyak orang? Perniagaan bangkrup? dan pelbagai masalah lain. Maka Ijazah Shalawat Nariyah ini sangat anda perlukan.

 

Shalawat ini karangan dari Syekh Nariyah, yang hidup di zaman Nabi Muhammad SAW, jadi beliau termasuk sahabat Nabi.

Shalawat ini lebih dikenali dengan sebutan “selawat Tafrijiyah”. Tentang selawat ini, Imam Al-Qurthubi menuturkan bahawa, barang siapa yang membacanya secara rutin dan mengamalkan dengan cara-cara tertentu dengan Ijazah maka akan membuka pintu hikmah dan rezeki yang sangat besar.

 

Shalawat ini sudah sangat terkenal di berbagai kalangan pondok pesantren, Kyai, Ahli Ilmu Hikmah dan spiritualis. Sudah banyak yang membuktikannya sendiri hikmah manfaat dari Shalawat Nariyah ini. Selain masalah rezeki selawat Nariyah memberi hikmah kedamaian hati, keluarga yang sakinah dan kehidupan yang penuh ketenteraman dan keberkatan. Selain itu juga boleh menyatukan orang yang bertelingkah atau bertengkar.

 

Apabila anda mengamalkan Ijazah Shalawat ini anda boleh mengatasi masalah-masalah yang anda hadapi seperti diatas, dan juga pelbagai masalah lain. Dengan cara amalan Ijazah yang saya berikan. Shalawat Nariyah sudah terkenal diberbagai kalangan dan di berbagai Negara-negara Islam seluruh dunia. Kerana sangat besar khasiat yang dihasilkannya secara nyata.

 

YURAN KURSUS:RM50

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s