PROGRAM IJAZAH SHALAWAT MUNJIYAT

PROGRAM IJAZAH SHALAWAT MUNJIYAT

Apabila anda ingin mendapatkan amalan Ijazah selawat yang begitu dahsyat dan sangat istimewa, anda ingin mencapai darjat yang tinggi, keselamatan lahir batin, maka Ijazah amalan khusus selawat Munjiyat sangat bermanfaat bagi anda.

 

Shalawat Munjiyat ertinya selawat penyelamat. Shalawat ini mengandungi khasiat yang sangat besar dan sudah masyhur dan sudah pernah dipraktikkan oleh Syeikh Musa Al Dlarir. Beliau mendapat Shalawat itu dari Nabi saw, dalam mimpinya. Pada suatu hari Syeikh Musa pergi naik kapal bersama-sama orang banyak tiba-tiba ada angin yang hebat hingga kapal hampir tenggelam kerana diterpa ombak yang begitu dahsyat.

 

Hikmah Membaca Shalawat ini secara bersama-sama awak kapal sekitar 300 orang akhirnya seluruh awak kapal di beri keselamatan dan terhindar dari badai yang mengerikan tersebut.

 

Adapun Hikmah atau Manfaat dari selawat ini sangat banyak sekali, di antaranya yang kami sebutkan adalah;

 

1. Dapat menghilangkan segala kesusahan,

2. Mempermudah semua pekerjaan dan urusan,

3. Membuka dan meluaskan rezeki baik masalah kewangan dan kesihatan,

4. Menerangkan jiwa / hati,

5. Meninggikan pangkat dan darjat, baik secara lahir mahupun darjat batin.

6. Membuka pintu Hikmah dan kebaikan,

7. Membuka pintu Ilmu dan daya batin,

8. Menjadikan perisai keselamatan fizikal dan bukan fizikal,

9. Dapat menolak atau menghindar bencana, musibah dalam bentuk apa pun.

 

Sangat luar biasa Hikmah dari amalan selawat Munjiyat ini. Sudah sangat terkenal dan di buktikan oleh banyak kalangan, kaum santri, kyai, ahli ilmu hikmah dan banyak masyarakat umum sama ada secara sendiri ataupun secara berjemaah. Anda adalah sangat beruntung apabila anda mendapat Ijazah selawat ini. Semoga Allah memberi jalan mudah bagi kehidupan kita.

 

YURAN KURSUS:RM50

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s