PROGRAM IJAZAH HIZIB IKHFA’

PROGRAM IJAZAH HIZIB IKHFA’

(Untuk Keselamatan dan Kekebalan)

Apabila Anda ingin mempunyai ilmu atau Hikmah yang bermanfaat bagi Anda untuk keselamatan, kekebalan dan menghancurkan serangan-serangan yang tidak baik dari musuh atau orang-orang yang tidak baik dengan Anda.

Atau Anda ingin mendapatkan Hikmah kedigdayaan tubuh dapat tahan senjata tajam dan serangan tembak/ peluru. Maka Anda boleh menggunakan dan mengamalkan ijazah Hizib Ikhfa’.

 

Anda boleh mengamalkan Hizib Ikhfa; dengan cara lelaku atau tirakat yang saya ijazah kan. Tirakat Hizib Ikhfa’ lebih mudah dan ringan di banding tirakat ritual Hizib yang lainnya. Anda boleh memanfaatkan untuk keperluan Anda dan sangat berguna. Selain manfaat diatas, Anda boleh mempunyai Hikmah menyembuhkan orang yang mempunyai penyakit dalam yang sudah bertahun lamanya.

 

Hizib Ikhfa’ ini menjadikan diri Anda kebal dan mempunyai Ilmu keselamatan. Apabila ada orang yang berniat buruk, niatnya akan di batalkan kerana ia  merasakan ketakutan atau kebimbangan. Dan apabila ia melakukan serangan secara ghaib atau kasat mata, serangan itu boleh kembali kepada pelaku yang berniat buruk tersebut.

 

Anda pun boleh memberi manfaat kepada orang lain iaitu mengisi energi keselamatan atau transfer energi tenaga dalam kepada orang lain dengan menggunakan Hizib Ikhfa’ setelah Anda memiliki Hizib ini. Dan manfaat lainnya Anda boleh mencuba untuk yang lainnya khususnya tentang keselamatan dan kekebalan tubuh.

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s