IJAZAH PENGUBATAN HIKMAH HIZIB YAMANI

PENGUBATAN HIKMAH HIZIB YAMANI

Ijazah Hizib Yamani (Khusus Pengubatan)

gambar sekadar hiasan

Zaman sekarang, semakin banyak muncul penyakit-penyakit aneh yang kadang tidak kita ketahui ubat/penawarnya. Zaman moden ini semakin bermunculan penyakit-penyakit baru yang dulunya belum pernah ada. Kerana banyaknya jenis penyakit ketika ini tidak cukup untuk di sebutkan satu persatu.

Dan apabila Anda ingin mengubati/ ingin mempunyai daya penyembuh, baik untuk diri sendiri mahupun untuk keluarga dan mengubati orang lain.

Maka, amalkanlah ijazah Hizib Yamani. Ijazah Hizib Yamani memang secara khusus memberikan Hikmah/ manfaat mengubati segala macam penyakit, baik zahir atau batin ( medik dan non medik ). Hizib Yamani memang istimewa khusus untuk Pengubatan/ Penyembuhan.

Adapun beberapa contoh penyakit yang boleh disembuhkan dengan Hizib ini ;

a. Penyakit fizik ; diabetes, darah tinggi, strok, hepatitis, gatal-gatal, gastrik, migrain, lumpuh, rabun mata dls.
b. Penyakit psikologi ; stress, insomnia/ sulit tidur, sakit hati, kebencian/ dendam, was-was, gelisah tidak tenang, tidak merasa bahagia, kejenuhan, dls.
c. Penyakit ghaib ; pelet, santet, sihir, teluh, kerasukan jin, hipnotis/ gendam dls.

Dan berbagai penyakit lainnya, SEGALA MACAM PENYAKIT boleh di sembuhkan berkah Hizib Yamani, insya Allah.

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s