PROGRAM ILMU HIKMAH KHUSUS UNTUK MENDAPATKAN KETURUNAN

PROGRAM ILMU HIKMAH KHUSUS UNTUK MENDAPATKAN KETURUNAN

Kehidupan kita semua sudah diatur oleh Allah SWT.  Namun Allah mewajibkan hambaNya untuk berusaha atau berikhtiar lahir dan  batin. Kerana ketentuan Allah itu ada yang boleh di ikhtiari serta boleh berubah apabila  hamba Allah mahu serius berikhtiar serta berdoa kepada-Nya.

 

Termasuk tentang rumah tangga yang berkaitan dengan masa depan anak cucu. Bagi yang belum mempunyai anak atau keturunan Anda boleh berikhtiar secara zahir dan batin. Adapun ikhtiar secara batin yang menggunakan cara spiritual ilmu hikmah boleh Anda perolehi dengan ijazah khusus dari Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D iaitu menggunakan wirid dan doa khusus bagi Anda untuk mendapatkan keturunan bagi Anda. Wirid dan doa ini sudah banyak di lakukan oleh banyak orang dan mendapatkan hasilnya. Keberkahan yang sangat luar biasa sehingga tercapai keinginan untuk mendapatkan keturunan.

 

Anak adalah anugerah yang luar biasa nilainya, anak adalah amanah dari Allah yang sangat di dambakan oleh banyak orang. Kerana rumah tangga yang apabila tidak memiliki anak atau keturunan akan merasa sangat tidak lengkap atau seorang wanita akan mengatakan kurang sempurna.

 

Atas Anugerah Allah dan sifat Rahman RahimNya Allah atas usaha atau ikhtiar Anda secara sungguh – sungguh dan di Bantu dengan doa atau munajah kepada Allah SWT dengan wirid dan doa ini akan memberikan manfaat keberkahan hidup serta mendapatkan keturunan atas izin dan ridho dari Allah apabila Anda tulus ikhlas dalam mengamalkan serta munajahnya.

 

Allah Maha Kuasa atas segala apa yang ada di bumi dan di langit, semua kekuasaan dan genggaman Allah SWT. Yakinlah Allah mengabulkan segala hajat Anda dengan keimanan dan ketakwaan yang ikhlas hanya kerana Allah semata.

 

Semoga hajat atau keinginan Anda untuk mampu mendapatkan keturunan atau anak sebagai ahli waris dan pelanjut generasi Anda akan di kabulkan oleh Allah SWT. Wirid dan doa akan selalu memberikan manfaat yang sangat baik dan hikmah yang positif bagi aspek kehidupan kita, kerana selain kita mendapatkan apa yang kita inginkan kita juga mendapatkan kedekatan dengan Allah sehingga kehidupan kita akan damai tenang serta khusyu’ dalam segala hal dan bahagia dalam menjalankan kehidupan ini atas anugerah dari Allah. Semoga semua itu terwujud kepada kita. Aamiin

 

YURAN KURSUS:RM170

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s