RAHSIA PROGRAM ILMU HIKMAH PEMBUKA DAYA KEBERUNTUNGAN HIDUP LUARBIASA / DAYA TUAH TINGGI

RAHSIA PROGRAM ILMU HIKMAH PEMBUKA DAYA KEBERUNTUNGAN HIDUP LUARBIASA / DAYA TUAH TINGGI

Gambar hanya sekadar perhiasan

 

Rahsia Ilmu Hikmah Bagaimana Membuka Daya Keberuntungan Luarbiasa dan Rahsia Pembersihan Bathiniah Bagaimana Menghalau Sial atau Musibah dari Hidup Anda Dengan Ilmu Hikmah!!!

Jika selama ini anda, saudara atau rakan anda sering ditimpa sial atau musibah maklumat  ini adalah untuk anda.

 

Tahukah anda bahawa keberuntungan dapat diciptakan? Dan jika anda ingin mengetahui  rahsia ilmu hikmah daya tuah Keberuntungan hidup luarbiasa bagaimana menciptakan keberuntungan dalam hidup anda informasi ini adalah untuk anda.

 

Maklumat ini ini benar-benar akan mengubah hidup anda. Kerana anda akan mengetahui suatu RAHSIA bagaimana menciptakan keberuntungan. Suatu rahsia yang sesungguhnya SANGAT RAHSIA DAN AJAIB!

 

Yang dihormati saudara-saudaraku pencari keberuntungan.

 

Anda ingin berjaya? Maksudnya terus-menerus mengecapi keberuntungan hidup? Sudah pasti setiap orang ingin selalu beruntung. Akan Tetapi mana yang lebih banyak di dunia ini orang yang berjaya atau yang tidak beruntung atau selalu sial? Bagaimana dengan anda, apakah anda tergolong orang yang beruntung?

 

Jika anda benar-benar ingin selalu beruntung dan berjaya dalam hidup anda bacalah tulisan ini dengan serius dan fokus sehingga selesai. Rahsia ilmu hikmah yang berusia ribuan tahun ini akan membantu anda untuk selalu beruntung.

 

Tahukah anda bahawa keberuntungan dapat diciptakan? Dan tahukah anda bahawa kesialan atau musibah adalah ciptaan anda sendiri? Mungkin anda tidak akan percaya tetapi ini adalah FAKTA yang disembunyikan dari masyarakat umum.

 

Semua manusia di dunia ini mempunyai kedudukan dan peranan masing-masing. Semua peranan mempunyai kesan atau akibat sesuai peranan yang dilaksanakan. Apabila kita melakukan peranan dengan baik dan sesuai tatanan hukum agama, Negara, adat-istiadat dan hukum perilaku maka peranan kita akan memberi kesan baik bagi semua. Namun sebaliknya, apabila kita belum boleh atau mungkin memang sengaja berperanan atau berkelakuan yang tidak baik, maka yang rugi adalah diri anda sendiri kerana Tuhan adil dengan apa yang kita lakukan.

 

Namun kadang kala ada orang yang sudah merasa dirinya melakukan perbuatan atau peranan yang baik namun merasa dirinya tidak mendapatkan keberuntungan atau masih selalu sial atau kesan akibatnya berbeza. Kejadian atau kenyataan seperti itu bukan kerana Tuhan tidak adil atau alam yang tidak bersahabat dengan anda tetapi kadang-kadang ada kesan perbuatan masa lalu yang mengakibatkan di masa sekarang ini. Maka dari itu secara ilmu hikmah yang boleh di sampaikan kepada anda adalah dengan melakukan pembersihan diri serta berdoa atau munajah, muroqobah atau mendekatkan diri kepada Allah SWT Tuhan Yang Maha Mencipta keadaan dan Penguasa Jagad Raya ini.

 

Dan tahukah anda bahawa anda boleh mengubah nasib anda menjadi lebih baik, lebih beruntung bahkan lebih kaya dan lebih berjaya? Asalkan anda tahu rahsianya.

 

Anda boleh menjadi orang yang paling beruntung di dunia ini jika anda tahu rahsia ilmu hikmah ini, iaitu rahsia mencipta kejayaan dan rahsia bagaimana menolak sial dengan meraih daya keberuntungan hidup yang tinggi.

 

Anda ingin menjadi orang yang selalu beruntung atau ingin sial? Keputusan ada di tangan anda!

Dan sekarang anda sedang beruntung kerana bakal mendapatkan rahsia ilmu hikmah pembuka daya keberuntungan hidup ini. Kerana rahsia ini akan mengubah hidup anda secara total.

 

Bagaimana Keadaan Hidup anda pada ketika Ini?

 

Sebelum saya melanjutkan penulisan ini lebih jauh izinkanlah saya menanyakan beberapa soalan kepada anda. Dan mohon jawablah dengan jujur!

 

• Adakah anda tergolong orang yang berjaya atau tidak?

• Apakah hidup anda berkecukupan atau berkekurangan?

• Adakah anda tergolong kaya, menengah atau masih miskin?

• Sudah puaskah anda dengan keadaan hidup anda sekarang ini?

 

Jawablah soalan-soalan di atas dengan jujur ​​supaya anda boleh mengambil keputusan yang tepat. Apakah anda mahu belajar rahsia ilmu hikmah ini atau tidak?

 

Baiklah saudara-saudari! Apapun keadaan hidup anda jangan khuatir kerana akan segera BERUBAH setelah mempelajari rahsia ilmu hikmah pembuka keberuntungan hidup ini.

 

Maka cadangan kami adalah anda melakukan ijazah ilmu hikmah ini, iaitu melakukan pembersihan diri dan riyadhoh munajah wirid dan doa khusus untuk membuka keberuntungan bagi diri anda, membuang kesialan atau hal-hal diatas yang sangat menyedihkan dan menyengsarakan kehidupan anda. Insya Allah, atas kurniaan Allah Tuhan Pengurus serta Pengabul Doa-doa hamba-Nya anda menjadi berubah. Kehidupan anda akan menjadi selalu beruntung serta merasakan kedamaian dan terwujud segala cita-cita anda dan menjadi yang lebih baik dan bahagia kehidupan selalu beruntung dan berjaya. Semua atas kurniaan Allah semata.

 

Dengan apa anda melakukan pembersihan diri dan munajah membuka pintu keberuntungan anda?

Banyak cara yang anda boleh lakukan untuk membuka pintu kejayaan bagi diri anda atau orang-orang yang anda sayangi. Salah satu cara yang boleh saya sampaikan disini adalah melakukan pembersihan diri dan melakukan Riyadhoh mengamalkan doa serta wirid pembuka Keberuntungan bagi anda. Dalam ijazah ini kami sampaikan cara melakukan pembersihan diri serta melakukan riyadhoh atau munajah dengan membaca wirid dan doa khusus pembuka keberuntungan dan untuk menutup kesialan anda. Ilmu ini adalah ilmu hikmah sesuai dengan ajaran syariat Agama Islam yang di wariskan oleh Nabi kita serta para Aulia ‘Allah SWT. Jadi cara yang di lakukan tidak ada tumbal, tidak ada sesaji atau sajen, serta sangat mudah untuk di lakukan sesiapa pun dan dari mana-mana golongan.

 

Semua boleh wujud atas izin dan kurniaan Allah SWT. Kerana dalam firman Al-Quran sudah di sebutkan” Ud’uunii Istajib Lakum” berdoalah kalian kepadaku (Allah) maka Aku kabulkan. Dengan dasar-dasar inilah kita diajarkan oleh Allah untuk melakukan petunjuk al Quran serta sunnah Rasul, berdoa membaca wirid dengan kekhusyukkan serta dengan keikhlasan dalam melakukannya. Insya Allah segala keinginan serta hajat anda akan dikabulkan sehingga anda boleh dikatakan menjadi orang yang beruntung di dunia serta mendapat keberuntungan di akhirat. Ertinya anda mendapat dua sekaligus berjaya.

 

Semoga ilmu yang saya ijazahkan kepada anda mendapatkan redha dari Allah serta mewujudkan keberkatan bagi kehidupan anda serta kami selaku Guru Pembimbing. Keberkatan bererti” ziyaadatul khoiir” iaitu bertambahnya kebaikan-kebaikan bagi kita semua. Aamiin.

 

Kerja keras VS Keberuntungan?

 

Mana yang lebih penting kerja keras atau keberuntungan?

 

Tahukah anda bahawa untuk berjaya dalam bidang apapun anda TIDAK hanya memerlukan kerja keras dan kepandaian, tetapi juga FAKTOR KEBERUNTUNGAN. Sekeras apapun pun anda berusaha dan bekerja dan sepandai apapun anda tanpa faktor keberuntungan semua usaha anda akan sia-sia. Setuju atau tidak ini adalah kenyataan hidup yang banyak berlaku dalam kehidupan kita.

 

Anda memerlukan FAKTOR KEBERUNTUNGAN Dalam Setiap Usaha anda

 

 

Banyak orang tidak menyedari pentingnya peranan faktor keberuntungan dalam suatu usaha. Untuk meraih kejayaan kerja keras dan kemahiran tidaklah cukup.Diperlukan apa yang disebut keberuntungan. Bahkan dalam banyak kes keberuntungan adalah faktor utama yang diperlukan untuk mencapai kejayaan.Dalam banyak kes faktor keberuntungan LEBIH menentukan kejayaan seseorang.

Bukankah hal yang sering terjadi dalam hidup kita bahawa ada orang yang sudah susah payah berusaha dan bekerja malah gagal. Dan anda juga orang yang hanya bermalas-malasan, tidak punya kemahiran apa-apa, justeru berjaya. Belum lagi ada orang-orang yang  mendapat rezeki durian runtuh, menang undian, dll. Ini tandanya faktor nasib sangat menentukan kejayaan anda.

 

Jika pada ketika/waktu ini keadaan hidup anda sedang sial atau malang, jangan bimbang. , Maka sesungguhnya keberuntungan itu dapat diciptakan. Baca terus. . . . .

 

Keberuntungan BUKAN Hal Yang Kebetulan Tetapi DAPAT Diciptakan!

 

Apa Kelebihan Program ilmu Hikmah Keberuntungan Hidup Anugerah Agung?

Mungkin anda berfikir dan akan mengatakan bahawa keilmuan hikmah seperti ini sama seperti yang berada di kedai-kedai buku di pasaran atau di internet.Saya selaku pembimbing ilmu hikmah memberi pendapat bahawa program ilmu-ilmu hikmah di Anugerah Agung ini bukan suatu ilmu yang boleh anda jumpa di buku-buku yang berada dipasaran,internet dan sebagainya melainkan kami memperolehinya dengan belajar secara Berguru dan memperolehi pembai’atan dan menerima kunci pengisian/pengijazahan,dan ilmu hikmah ini bukan dicedok dari internet,bukan diambil dari buku-buku yang berlambak di pasaran,bukan hasil dari barter ilmu/bertukar-tukar ilmu,bukan ilmu yang direka-reka kerana ilmu hikmah yang kami ajarkan dan buka dalam program ilmu hikmah ini adalah ilmu hikmah yang sebenar Warisan Para Nabi,Para Ulama dan Para Aulia’/Waliyullah.

 

Apa kelebihan Program keilmuan hikmah Anugerah Agung?

OK. Saya sudah membaca dan mempelajari keilmuan serupa baik dalam bentuk buku mahupun ebook yang saya beli dikedai buku. Tetapi semuanya hanya memberikan teori dan penjelasan tanpa memberikan langkah-langkah yang konkrit bagaimana praktikalnya secara lebih mendalam.Tidak diajarkan apa langkah pertama, kedua, dan sebagainya.

 

Di sinilah keunggulan program ilmu hikmah Agung Agung. Kami mengajarkan kepada anda tahap demi tahap apa yang pertama, kedua, dan sebagainya. Ertinya anda tidak meneka-neka sendiri lagi bagaimana caranya. Kerana anda dibimbing dengan langkah-langkah yang tepat. Kami memberikan Panduan Lengkap bermula dari proses aktivasi, penyelarasan, pengisian,mandi rawatan dan seterusnya sehingga ilmu tersebut dapat diamalkan..

 

BELAJAR SEKARANG!!!

Jika anda belajar dan mengamalkan semua rahsia amalan pembuka daya keberuntungan dalam panduan kami anda akan segera mengubah hidup anda dengan mudah dan cepat. Dan kami pastikan sepasti-pastinya anda tidak akan mendapat program seperti ini di luar sana. Nama keilmuan boleh serupa tapi berbeza dari segi keilmuan hikmah, amalannya,bacaannya,panduan mengamalkannya,kaedah pengisiannya yang berbeza dari tempat lain,anda belajar dan anda akan mengetahui rahsianya.

 

Kerana itu tindakan BIJAKSANA yang anda harus lakukan adalah mengikuti program ilmu hikmah pembuka keberuntungan hidup ini  Supaya anda boleh terus belajar mencipta kejayaan anda sendiri. Dan ubahlah hidup anda menjadi lebih baik.

 

Ciptakanlah magnet positif yang kuat dalam diri anda dan tariklah rezeki, kekayaan, dan kebahagiaan dalam hidup anda. Dan ucapkan “selamat tinggal” kepada hidup lama anda kerana sekarang hidup anda menjadi baru.

 

OK Dr.Rizal ajarkan saya semua kaedah rahsia ilmu hikmah tersebut. Saya ingin belajar bagaimana MEMBUKA DAYA

 

KEBERUNTUNGAN HIDUP VERSI ILMU HIKMAH

  • Saya ingin belajar bagaimana menciptakankeberuntungan dalam hidup saya.
  • Saya ingin menguasai rahsia ilmu hikmah bagaimana memanfaatkan magnet positif dalam diri saya untuk menarik rezeki, kelimpahan, kekayaan, dan semua berjaya.
  • Saya ingin mengubah hidup saya dengan rahsia pembuka daya keberuntungan hidup ini dengan mencipta kejayaan dalam hidup saya.

Kami Jamin Anda Pasti Puas!

 

Kami menjamin kualiti program dan perkhidmatan kami. Kami tidak akan mengecewakan anda. Dengan mendapatkan keilmuan hikmah dari kami anda akan mengalami hidup kelimpahan dan kejayaan. Anda akan sanggup menarik kekayaan dan kejayaan ke dalam hidup anda.Semoga keberuntungan, kelimpahan dan kekayaan menjadi milik anda.

 

Salam sukses buat anda

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s