PROGRAM ILMU-ILMU HIKMAH KEREZEKIAN & KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

PROGRAM ILMU-ILMU HIKMAH KEREZEKIAN & KEKAYAAN AGUNG ANUGERAH AGUNG

ILMU KEREZEKIAN HIKMAH JALBUR REZEKI AGUNG QUBRO WARISAN PARA WALIYULLAH

Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah merupakan suatu warisan ilmu hikmah para Wali yang khasiat dan manfaatnya sangat luarbiasa dalam ikhtiar memperluas dan menarik rezeki si pengamalnya.Adapun orang yang sudah pernah mengamalkan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini ternyata  diberi rezeki yang sangat mudah dan tanpa difikirkan sebelumnya.Bila doa permohonan Anda dikabulkan itu ada tandanya. Pada hari itu juga anda langsung ada rezeki yang diserahkan kepada anda,bila anda berniaga tentunya akan bertambah langganan / pelanggan,bila anda seorang petani/pesawah akan diberi keselamatan tanaman dari hama yang akhirnya anda akan mendapat  kelimpahan rezeki  yang berlipat ganda,bila anda seorang Ulama tentu banyak tetamu yang memberi hadiah jasa serta banyak yang senang kepada anda,dan tidak kira apapun pekerjaan anda,insya Allah dengan berkat mengamalkan keilmuan  kerezekian hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini anda akan mendapat kelimpahan rezeki yang luas dan mewah…

 

Dan kami sarankan kepada anda agar jangan berputus asa,sebab berputus asa itu pekerjaan orang kafir. Maka marilah berdoa dengan bersungguh-sungguh Insya Allah akan menjadi hamba yang selalu bersyukur kepada Allah,itulah tujuan sejati dan semoga mencapai khusnul khotimah.Aamiin..

 

Apabila selama ini anda mengalami banyak kegagalan dalam hidup anda terutama masalah pekerjaan, rezeki, dagang, bisnes, hutang yang bertumpuk maka Ilmu ini adalah solusi yang tepat sebagai salah satu bentuk wasilah dan ikhtiar batin untuk mengatasi masalah anda tanpa harus mengorbankan keimanan anda dengan mendatangi bomoh-bomoh,dukun-dukun dan paranormal atau bahkan melakukan pesugihan /tarik duit.

 

Masalah kewangan menjadi masalah semua orang. Ia seolah olah duri dalam daging kepada kebanyakan orang.Ia boleh berlaku secara tiba tiba tanpa anda jangka. Kereta rosak, atap bocor, komputer dipanah petir, kemalangan, perniagaan gagal dan banyak lagi perkara yang boleh berlaku secara tiba tiba tanpa anda bersedia. Namun, ia boleh dielakkan dengan amalan amalan yang disarankan dalam Islam.

 

Malah ada yang terpaksa bergolok bergadai bagi mengatasi masalah kewangan yang melanda. Saya pasti setiap orang pasti akan mengalami saat getir ini dalam kehidupan mereka.Ia boleh terjadi kepada sesiapa sahaja walaupun seorang yang berstatus jutawan. Lebih kaya seseorang, lebih besar tangungjawabnya. Inilah hakikat pada zaman ini.

 

Zaman Ini Manusia Perlukan Duit!!

 

Di zaman yang semakin mencabar ini, hampir semua perkara memerlukan duit. Celik mata dari tidur,anda sudah perlukan duit. Ia adalah realiti kehidupan manusia pada zaman ini. Ia menyebabkan ramai diantara kita yang bertungkus lumus bekerja untuk menampung keperluan diri dan keluarga.

 

Persoalannya…

 

Adakah Duit Yang Diperolehi Mencukupi?

 

Bagi mereka yang berjawatan tinggi, mungkin ianya mencukupi untuk mereka. Tetapi biasanya apabila besar periuk, besar juga keraknya. Pasti ada yang cakap duit mereka tidak mencukupi walaupun berpendapatan RM10,000 sebulan!!

 

Tak percaya? Itulah manusia yang sentiasa tidak puas dengan apa yang ada. Pastinya inginkan lebih dan lebih setiap masa. Apa tidaknya, semua nak yang besar… kereta besar, rumah besar, isteri besar…ops..Isteri cantik.. Pastinya ia memerlukan “maintainance” yang besar untuk menampung perbelanjaan.

 

Tapi kita bukannya nak bercerita tentang mereka dan sikap mereka. Kita bercakap tentang apa yang dialami oleh kita sendiri sebagai orang kebanyakan. Duit gaji hanya cukup untuk bayar hutang-hutang dan perbelanjaan keluarga.

 

Tetapi sampai bila untuk terus berada pada keadaan sedemikian?

 

Kita mungkin teringat juga untuk memilik kehidupan yang lebih baik dan memperoleh apa yang diidamkan selama ini. Ia menjadi impian semua orang untuk memiliki apa sahaja yang dikehendaki. Namun, ianya hanya akan tinggal angan-angan atau impian kosong jika keadaan masih lagi berterusan seperti sekarang ini.

 

Bagi Anda yang memiliki Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini, insya Allah rezeki Anda menjadi lancar dan terbukanya jalan rezeki yang lain yang tak terduga. Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini sudah dikenal oleh banyak kalangan Ulama’, ahli ilmu hikmah,kiyai, ustaz, pelajar, dan banyak kalangan umum. Namun perbezaannya Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini ada sedikit tambahan doa khusus dan asma’ untuk menarik rezeki Anda dari segala penjuru dunia.

 

Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah adalah ilmu hikmah yang memberikan hikmah atau manfaat yang sangat terbukti sejak lama oleh banyak orang untuk meraih keinginan dalam menarik rezeki dan memperlancarnya.

 

Siapa perlu dapatkan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah Ini?

Sesiapa sahaja boleh dapatkan ilmu Jalbur Rezeki  ini. Namun, ia lebih ditujukan kepada mereka yang beragama Islam. Antara golongan utama yang perlu memiliki ilmu Jalbur Rezeki  ini ialah:

 

  • Mereka yang inginkan kebahagian di dunia dan akhirat.
  • Mereka yang merasakan kekosongan dalam kehidupan mereka.
  • Mereka yang seringkali merasakan duit mereka tidak mencukupi.
  • Mereka yang ingin mengubah hidup mereka.
  • Mereka yang perlukan duit tetapi tidak tahu bagaimana nak cari duit.
  • Mereka yang suka beramal dengan amalan ilmu hikmah.

 

Ilmu ini sesuai untuk orang-orang yang mengalami rezekinya tersekat supaya menjadi lancar, yang masih menganggur atau belum mempunyai pekerjaan yang tetap menjadi mendapatkan atau memiliki pekerjaan sendiri dan lain sebagainya.

 

Jadi Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah sangat sesuai bagi Anda yang sekarang dalam posisi sederhana atau kalangan menengah ke bawah untuk melancarkan rezeki supaya kehidupan berkecukupan dan keberkahan. Namun bagi Anda yang sudah kaya atau tergolong sebagai kalangan menengah ke atas, untuk menambah kekayaan serta kejayaan Anda, baiknya Anda memilih untuk memiliki Ilmu Kekayaan khusus & istimewa dalam program Transformasi Zon Kekayaan Agung Anugerah Agung(ilmu khusus untuk menambah kekayaan Anda).

 

Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah sesuai dengan namanya, memang secara khusus ilmu hikmah Kerezekian ini memberikan manfaat dan khasiat keberkahan dalam urusan untuk menarik rezeki serta meluaskan rezeki Anda serta melancarkannya. Apabila Anda memiliki ilmu kerezekian ini, bagi Anda yang pada waktu ini dalam golongan mereka yang belum mempunyai masa depan yang jelas /masih samar-samar atau masih tergolong kebingungan dalam urusan rezeki serta masa depan , masih mempunyai hutang yang banyak perlu dibayar,hutang kereta,hutang rumah,hutang beli barang kemas dan sebagainya dan sedang menghadapi kesempitan kewangan maka sangat sesuai untuk Anda amalkan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini supaya masalah-masalah Anda dapat diselesaikan dengan baik dengan tercapainya kesejahteraan Anda.

 

Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini adalah salah satu ilmu amalan yang secara syariat Islam sudah diajarkan oleh Nabi Muhammad SAW serta para aulia. Dalam mengamalkan ilmu kerezekian Jalbur Rezeki ini iaitu cukup dengan mewirid kan asma’ khusus serta cara riyadhoh yang dianjurkan syariat dengan sangat mudah dan cukup ringan.

 

Anda akan saya bimbing mengamalkan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini Menggunakan asma’ dan amalan khusus dan juga riyadhoh shalat hajat atau tahajjud dan shalat dhuha yang istimewa serta cara khusus. Alhamdulillah telah Banyak klien serta siswa/siswi kami yang sudah membuktikan keberkahannya, berhasil mengatasi problem mereka berkaitan dengan kewangan, jabatan atau posisi, rumah tangga, hutang – piutang dan lain sebagainya.

 

Bagi Anda yang berprofesi apapun akan mendapatkan semua hajat Anda di dunia serta keselamatan di akhirat nantinya. Semua itu adalah anugerah yang kita minta kepada Tuhan pencipta Alam Raya Allah SWT. Semua boleh terwujud menjadi kenyataan apabila sesuai kehendak Allah SWT, dengan segala cara ikhtiar atau usaha kita secara batin dan secara nyata. Insya Allah, semua akan terwujud dengan keberkahan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini.

 

Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Para Waliyullah ini sesuai diamalkan oleh Anda yang berprofesi sebagai:

 

Peniaga: Bagi Anda yang menjadi seorang peniaga dan sejenisnya. Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini akan membantu memberi hikmah untuk melancarkan usaha bisnes / perniagaan Anda, sehingga aktiviti perniagaan Anda semakin lancar, laris, serta mempunyai keuntungan yang sangat banyak sekali. Pendapatan/keuntungan Anda naik secara bertahap dan berkesinambungan. Insya Allah perniagaan Anda Akan lancar serta berkembang pesat. Anda akan Mendapatkan pelanggan-pelanggan baru setiap hari serta pelanggan-pelanggan lama akan senang kepada perniagaan dan produk Anda.

 

Petani dan Penjual Tanaman: Bagi seorang petani akan sangat berharap mendapatkan hasil yang memuaskan. Insya Allah berkah Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini hasil pertanian Anda akan baik serta meningkat, tuaian berhasil serta banyak keuntungan. Tanah menjadi subur, terhindar dari tikus atau hama tanaman. Insya Allah pertanian Anda membawakan rezeki yang berlimpah ruah dan berkat.

 

Guru, Mentor,Sifu,Cikgu Pelatih,Pakar Motivasi,dsbnya: Apabila Anda berprofesi sebagai seorang guru, ustaz atau trainer dan sejenisnya. Insya Allah berkah Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini profesi Anda akan semakin membawa keberkahan rezeki dan akan semakin terbukanya jalan rezeki yang semakin luas. Selain itu akan mampu menarik orang banyak untuk dapat melakukan kegiatan bersama Anda sehingga menjadikan terbukanya jalan pintu rezeki baru yang besar. Seorang guru boleh mempunyai kerja sambilan lain yang berkah, persendirian/peribadi. Atau berniaga sampingan yang dapat menghasilkan banyak wang. Para Ustaz pula boleh mendapatkan keberkahan banyak yang datang serta tawaran mengadakan ceramah di berbagai tempat. Begitu juga trainer demikian. Semua banyak jalan di saat Allah meridhoi dengan kasih sayang Nya. Untuk mendapatkan itu semua kita ikhtiar secara zahir dan batinnya riyadhoh dengan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah.

 

Usahawan kecil dan Menengah: Bagi Anda yang pada ketika ini menjadi usahawan/usahawanita kecil atau menengah, boleh melakukan riyadhoh munajah dengan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah supaya usaha serta ikhtiar Anda mendapat limpahan rahmat sehingga usaha Anda lancar, menjadi maju dan berkembang pesat. Bersyukurlah bila suatu masa Anda mampu membuka cawangan baru atau kedai tambahan lainnya dengan keberkahan dan keberhasilan.

 

Hutang – piutang : Bagi yang memiliki hutang, serta masalah ekonomi yang merosot. Hutang Anda sangat menumpuk hingga bertahun tahun belum dapat  diselesaikan. Insya Allah dengan berkah Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini Anda mendapatkan jalan keluar yang sangat baik serta hutang Anda dapat dibayar kesemuanya dan diselesaikan dengan cara baik tanpa perlu anda meminjam kepada Ah Long/ceti haram dan sebagainya. Apabila Anda yang memberikan Hutang namun banyak yang berhutang yang belum mengembalikan /membayar hutang mereka kepada Anda, insya Allah akan banyak keajaiban yang terjadi dengan mengamalkan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini mereka yang berhutang akan membayar hutang mereka dengan kemahuannya sendiri. Apabila tidak, maka ikhlaslah sebagai amal jariah Anda, insya Allah akan mendapat ganti yang lebih besar dari itu. Semua boleh terwujud atas kehendak Allah. Dengan mengalap keberkahan riyadhoh muajahadah ilmu Jalbur Rezeki Warisan Para Wali ini.

 

Tidak Bekerja/penganggur : Walaupun Anda seorang penganggur sekalipun, dengan cara Anda riyadhoh serta usaha secara nyata insya Allah memberikan berkah terbukanya peluang pekerjaan atau mendapatkan pekerjaan yang Anda inginkan. Insya Allah dengan Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah Allah akan memberi banyak jalan dan banyak cara yang tidak Anda duga. Seperti yang disampaikan al Qur’an. Allah akan memberikan rezeki yang berkecukupan kepada orang-orang yang taat beribadah kepada Allah serta ikhlas menjalankan diri untuk mendekat kepadanya. Rezeki akan di datangkan dengan jalan yang tak terduga-duga.

 

Jabatan:Dan siapapun Anda serta apapun posisi Anda, atau jabatan Anda. Apabila Anda ingin mendapatkan hikmah untuk menarik rezeki berkat atau meluaskannya supaya kehidupan Anda sejahtera berkecukupan. Maka Anda boleh berikhtiar secara bathiniah dengan menggunakan amalan ilmu hikmah para Aulia’ Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini dengan ijazah dari Pakar/Ahli Ilmu Hikmah iaitu Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D baik secara langsung mahupun jarak jauh. Anda akan di bimbing serta mendapat manual panduan mengamalkannya.

 

Insya Allah kehidupan Anda akan berubah dengan kegembiraan dan rasa syukur atas nikmat Allah kerana berbagai persoalan kewangan dan ekonomi Anda telah dapat diatasi dan mencukupi. Selain itu kehidupan Anda menjadi berkah selalu dalam perlindungan dan kedamaian hati atau mendapat ketenteraman jiwa kerana ilmu ini selain menarik atau meluaskan rezeki juga mendekatkan diri kepada Maha Kuasa Allah SWT. Semua ini boleh terwujud apabila atas izin Allah SWT.

 

Selain itu Ilmu ini tanpa tumbal, tanpa mensyirikkan, tanpa bertentangan dengan agama Islam mahupun hukum manapun kerana Ilmu Kerezekian Hikmah Jalbur Rezeki Agung Qubro Warisan Para Waliyullah ini adalah ilmunya para Aulia Allah ajaran syariat Nabi Muhammad SAW tidak pandang bulu, tidak pandang golongan. Insya Allah Anda akan mendapatkan ridho Allah SWT di dunia dan juga di akhirat nantinya. Amien.

 

YURAN KURSUS:RM290

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s