PROGRAM ILMU HIKMAH KANZUL ‘ARASY

PROGRAM ILMU HIKMAH KANZUL ‘ARASY

Ilmu hikmah adalah ilmunya para aulia’ atau ilmu yang diajarkan oleh golongan putih. Dan cara mengamalkan atau riyadhohnya sejalan dengan syariat agama islam sesuai kaidah keimanan dan ketakwaan kepada Allah SWT. Salah satunya adalah Ilmu hikmah Kanzul Arasy.

 

Ilmu hikmah Kanzul Arasy sesuai bagi para pemimpin, tokoh agama, Kyai, Ustaz, pejabat, peniaga, usahawan, guru,cikgu, pelatih, tentera, Polis dan orang-orang yang mempunyai jabatan penting di masyarakat atau kenegaraan.

Dan bagi Anda yang ingin menjadi peribadi yang sukses, ingin terhormat, ingin berkelimpahan rezeki. insya Allah boleh Anda dapatkan dari berkah ilmu hikmah Kanzul Arasy ini.

 

Ilmu hikmah Kanzul Arasy mempunyai banyak Hikmah diantaranya;

 

1.    Segala cita-cita, segala hajat Anda akan tercapai atas izin Allah.
2.    Selain Anda yang mendapat berkah, anak cucu Anda pun mendapatkan keberkahannya.
3.    Mendapat kelapangan Rezeki sehingga kehidupan berkecukupan dan sejahtera.
4.    Keselamatan Zahir dan Batin, menangkal segala mara bahaya termasuk menangkal dari gangguan makhluk halus, sihir dan semacamnya.

5.    Memberikan efek kewibawaan atau karisma sejati.

6.    Ilmu keselamatan dan kekebalan Tubuh dari berbagai serangan senjata dan peluru.

7.    Memberi berkah menyembuhkan berbagai penyakit medik dan non medik.
8.    Membuka aura, sehingga memancarkan kedamaian serta Aura kasih sayang.
9.    Segala hajat akan di kabulkan, di beri jalan mudah oleh Allah.
10.    Memberi hikmah untuk menyelesaikan hutang-hutang akan terbayar dengan izin Allah.

11.    Meningkatnya keimanan serta ketakwaan Anda kepada Allah.

12.    Mengangkat derajat dan mempunyai Daya Batin yang tinggi.

13.    Mendapat pahala yang sangat besar serta pertolongan dari Allah melalui malaikat-malaikatNya.

 

Pernah disebutkan salah satu hadits bahawa malaikat Jibril turun ketika Rasulullah SAW selesai shalat Dhuha. Dan memberi salam kepada Nabi, setelah itu Malaikat Jibril berkata : Allah SWT memberi syurga Firdaus kepada engkau dan orang-orang beriman yang Membaca ( Kanzul Arasy ), Sungguh sangat besar pahalanya serta hikmah dari asma’ doa Kanzul Arasy ini.

 

Dan masih banyak hikmah atau faedah lainnya apabila Anda mengamalkan ilmu hikmah Kanzul Arasy. Semua adalah kita pasrahkan kepada Allah, kita bertawakal kepada-Nya dengan keimanan yang tinggi serta usaha semampunya dengan bekal niat ikhtiar kerana beribadah kepada Allah SWT.

 

Insya Allah, apabila Anda sungguh-sungguh serta ikhlas dalam menjalankan ibadah, mujahadah dan riyadhohnya , serta mempunyai keimanan yang kuat kepada Allah, akan dikabulkan semua doa-doa Anda baik untuk keperluan di dunia dan akhirat.

 

YURAN KURSUS:RM150

 

Yuran Kursus ini bukan harga untuk membeli Ilmu Hikmah, kerana ilmu hikmah tidak dapat diperjual belikan. Anggap saja yuran itu sekadar perbelanjaan kursus atau sebagai caj pelayanan yang kami berikan untuk Anda selama belajar ilmu hikmah. Berikan yuran kursus dengan ikhlas sebagai tanda rasa terimakasih Anda kepada sesama manusia yang telah membantu Anda dalam belajar.

 

CATATAN: Artikel ini ditulis oleh Anugerah Agung Spiritual Development Centre Diharap tidak copy-paste tulisan ini ke blog atau website lain tanpa izin dari pihak Anugerah Agung Spiritual Development Centre. Terimakasih atas kesedaran Anda untuk menghargai hasil penulisan orang lain. Semoga hidup Anda lebih berkah kerana telah berbuat benar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s